zwolle
zwolle

Wie zijn wij

Uitjes-Zwolle.nl is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in Zwolse uitjes. Al bijna 25 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en personeelsdagen. Dat kan als vanaf 8 personen, maar ook voor een groep van 400 personen draaien we onze hand niet om. Uitgangspunt blijft dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. In spelvorm of door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Zwolle als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Zwolle

Zelf op pad door Zwolle waarbij je op de mooiste plekken van de stad komt. Niet door een gids te volgen, maar door het oplossen van bijvoorbeeld een Sudoku, of door het volgen van een GPS of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen in de City Experience.

Ontdek Zwolle al spelenderwijs

Speel Wie is de Mol in Zwolle en ontdek als spelenderwijs de binnenstad van Zwolle. Of ga op Jacht naar de Macht en zoek naar de Don die de hele stad afperst. En wat dacht je van het winnen van een Erfenis, geef zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld uit en laat regelmatig een portemonnee vallen voor je tegenstanders. Helaas allemaal virtueel, maar dat maakt niet minder spannend! Boven alles staat dat Zwolle een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij uitjes-zwolle.nl een uitje te boeken!