zwolle
zwolle

Vrijgezellenfeest in Zwolle

Uitjes voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Zwolle

Binnenkort een bruiloft van je vriend of vriendin? En jij moet het vrijgezellenfeest organiseren! Kom naar Zwolle! Uitjes-Zwolle.nl heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op wat de aanstaande bruid/bruidegom leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende The Target of Wie is Mol?. In The Target jaag je in teams op een gevaarlijke gangster die ontsnapt is uit de gevangenis. Met Wie is de Mol? moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als goede vrienden een drankje.

Sportief uitje

Toch liever zelfstandig op pad? Wandel door de stad heen met de GPS als gids. Je hebt de keuze uit een gewone GPS tocht of een GPS moordtocht, waarbij je onderweg ook nog een moord oplost. Of het stel er nu gaat wonen na de trouwdag, ze er juist vertrekken of omdat Zwolle gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Maar lekker uit eten kan natuurlijk ook in Zwolle! Uitjes-Zwolle.nl organiseert het culinaire avondprogramma's zoals De Mol aan Tafel. Hierbij speel je 'Wie is de Mol' terwijl je geniet van een driegangendiner in een van de restaurants in Zwolle. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!