zwolle
zwolle

De Erfenis - uitje in Zwolle

De Erfenis De Erfenis De Erfenis De Erfenis

Tijdens dit spannende familiedag uitje 'de Erfenis' gaat u samen met uw familieleden de strijd aan om de erfenis van oudoom van Barneveld te krijgen!

In het spannende spel ‘de Erfenis’ gaat u samen met uw familieleden de strijd aan om de erfenis van uw onlangs overleden oudoom Hendrikus Bernardus van Barneveld te krijgen. Uw oudoom heeft rijkdom verworven in de olie- en vastgoedindustrie en laat zijn totale fortuin na aan het winnende team!

Hoe werkt dit uitje precies?

U wordt door Notaris Verhoeff uitgenodigd in een café in het centrum van de stad. Hij bespreekt hier o.a. de spelregels en daarna gaat de familie in teams op pad! Door middel van ludieke vragen en (foto)opdrachten kunt u het geld uitgeven. Hiervoor worden speciale Smartphones gebruikt, waarop saldo informatie te zien is. Geef zo snel mogelijk € 1.000.000 uit en uw team wint!

De notaris heeft alles in handen en zal na afloop in een café via een leuke samenvatting laten zien welk team heeft gewonnen en dus recht heeft op de erfenis. De foto's van de opdrachten worden na afloop van het programma toegestuurd.

Reserveer

Prijs

29,55 pp (min. 15 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruikmaking van smartphones
Spelprogramma

Exclusief

Overige consumpties

Reviews

"We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Leuke opdrachten en vragen. Iedereen was daardoor betrokken en zelfs fanatiek bezig met het spel. Mevr. de Bruijn"
"Verrassende activiteit met een competitief element. Spannend tot de laatste minuut. Mevr. Thommassen"
"We hebben het als zeer origineel en positief ervaren. Annemiek van Schaik, Vreugdenhil Dairy Foods "
"Iedereen was enthousiast. Vooral het maken van de foto's gaf veel hilariteit. Leuk om je tegenstanders uit te kunnen dagen. Het spel is helemaal van deze tijd. Mevr. Baud, ROC Nova College"
" Dinsdag 4 juni hadden wij ons jaarlijkse team-uitje, dit keer Stad Unique's 'De Erfenis'. In de activiteit zat voor ieder wat wils; kennis, fysiek en je werd er nog fanatiek van ook! We hebben van de activiteit, het weer en de versnaperingen genoten Het was zoals we van Stad Unique gewend zijn perfect geregeld, het verliep vlekkeloos. Mevr. Hagen, UWV, afdeling WW "
"We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Duidelijk spel, uitstekende tools. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Zowel jong als oud! Ook de "ontknoping" werd erg leuk gedaan. Het hele spel zat goed in elkaar, compliment aan de organisatie. Een aanrader! Mevr. de Knegt, DKPS Regeltechniek"

Uitje reserveren? Boek De Erfenis nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Dhr Mevr
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*