zwolle
zwolle

Uitjes in Zwolle

Originele, unieke en actieve uitjes in Zwolle

Bij Uitjes-Zwolle.nl vind je uiteenlopende uitjes in Zwolle, leuk, sportief, anders. Voor iedereen wat wils, van oud tot jong, van sportief tot cultuur, van familie tot bedrijf. Cultuur, culinair, actief, spannend, maar ook ontspannend, Uitjes-Zwolle.nl heeft het allemaal in het verrassende Zwolle.

Ontdek Zwolle

Zwolle is een verrassing. Ontdek de Hanzestad Zwolle met behulp van een GPS en kom zo op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Of ontdek Zwolle in het spel De Erfenis. Geniet van het stadsdecor, maak leuke foto's en beantwoord de vragen en probeer op die manier je tegenstanders te slim af te zijn.

Zwolse criminelen

In het spel Jacht naar de Macht heeft een slechte 'Don' de stad in zijn macht. Probeer deze Don te vinden en ondertussen mensen om te kopen en af te persen om op die maner je tegenstanders te slim af te zijn. Of zijn jullie beter in het oplossen van een gepleegde moord in de GPS Moordtocht. M.b.v. je GPS kom je op de mooiste plekjes en verzamel je onderweg de aanwijzingen die leiden naar de moordenaar van Anja.

De keuken van Zwolle

Uit eten gaan kan ook heel goed in Zwolle. Maar doe dat eens terwijl je het spel Wie is de Mol aan tafel speelt en probeer tussen de gangen door de Mol te ontmaskeren.

Uitjes-Zwolle.nl

Naast de genoemde uitjes kun je vragen oplossen over de leukste plekjes van de stad waarbij de antwoorden (allemaal getallen) ingevuld kunnen worden in een Sudoku. Hoe meer vragen je goed beantwoord, hoe meer getallen je hebt en hoe makkelijker de Sudoku wordt. Lukt het jou de Sudoku op te lossen en op deze manier het eindpunt van deze Levend Sudoku te vinden? Het kan allemaal! Uitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardag of afsluiting: bij Uitjes-Zwolle.nl vind je altijd de leukste uitjes!