zwolle
zwolle

Bedrijfsuitje in Zwolle

Dit keer een origineel bedrijfsuitje?

Geen zin in weer een dagje op de hei of een teamevenement dat vooral verplicht is maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Uitjes-Zwolle.nl! Wij hebben originele, spannende en vooral leuke activiteiten waarin teambuilding centraal staat.

Zwolle

Je werkt er wel, maar ken je Zwolle eigenlijk wel? Wil je de stad waar je werkt beter leren kennen? Er valt genoeg te ontdekken in Zwolle. Ga op zoek naar de onbekende Mister X in het spannende The Hunt for Mister Unique. Of ontdek juist de meest verrassende plekjes van Zwolle tijdens de City Experience terwijl je samenwerkt om te fotograferen en cryptische opdrachten op te lossen.

Teambuilding

Hoe goed ken jij je collega's eigenlijk? Daar kom je wel achter in Jacht naar de Macht waarbij je samen met je collega's opgedeeld wordt in verschillende families en zo op zoek gaat naar de Don die over de stad heerst. Koop mensen om of pers ze af en probeer met meer geld te eindigen dan je collega's! De stad is je speelveld

In Wie is de Mol gaat het om vertrouwen en samenwerken. Probeer met je team de andere teams te verslaan, maar in elk team zit een mol met als opdracht om vooral niet te winnen! En ontmasker jij na afloop je collega als Mol?

Uit

Zwolle heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Uitjes-zwolle is het nooit zomaar een diner... Bij De Mol aan tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner maar iemand in jullie gezelschap ondertussen de avond te saboteren. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Uitjes-Zwolle.nl heeft voor iedereen, elk team en elk bedrijf wel een passend uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Uitjes-Zwolle.nl!